Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Του φθινοπώρου η αβάσταχτη ομορφιά!

Όλη η αλήθεια της φύσης στην πορεία της φθινοπωρινής μεταμόρφωσης, σε τρεις φάσεις. Το μελαγχολικό κλίμα, το σταδιακό αραίωμα και το κιτρίνισμα των φύλλων στα δέντρα μαζί με τ’ άλλα τα πυρόμορφα και τα καφετιά που πέφτουν και ξαποσταίνουν στο γρασίδι, γεννούν μαγικές εικόνες.






3 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω στην ωραιότητα των φθινοπωρινών φύλλων Στράτο.
    Βρίσκεις την ομορφιά παντου και την αποθανατίζεις μαζί πάντα με τον ποιητικό σου λόγο!
    Νάσαι καλά και για να μην ξεχνιόμαστε...να ευχηθώ και για την αυριανή;;;; ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ,ΓΕΡΟΣ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ & ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    Πάντα με εκτίμηση βαθειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καλώστηνα την πέρδικα!
    Σ' ευχαριστώ, Χαρά μου! Σ' ευχαριστώ και για το σχόλιο και για τις ευχές σου! Να 'σαι καλά! Χαμένοι καιρό τώρα μες στην τόση σιωπή, ανεβάζουμε που και που κάτι για να δηλώσουμε παρών. Τώρα σ' άλλες γειτονιές αρμενίζουμε ΦΒ εσύ, Ίνσταγκραμ εγώ. εκεί την βρίσκουμε.
    Πάρε κι έναν ζακυνθινό στίχο: Μια βελονιά δυο βελονιές στην τρίτη αναρωτιέται Αχ! πώς γιατσώνουν οι καρδιές κι η αγάπη αλησμονιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ν αρχίσω απο το τέλος Στρατο μου. Γνωριζω το ζακυθινό στίχο,όμως στην περίπτωσή μου δε κολλάει με τίποτα! Εχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και ν αγαπώ ο,τι σέβομαι στο διηνεκές, σ αντίθεση με κάποιους (προς Θεού δεν αναφέρομαι σ εσένα) που ευκαιριακά εκμεταλλεύονται αυτή μου την ψυχοσύνθεση και την βιάζουν πολλαπλώς. Βέβαια γι αυτό δνε φταίνε μόνο εκείνοι,αλλά πρωτίστως εγω που ανοίγω διάπλατα την καρδιά μου για κάθε τυχάρπαστο.
      Πάμε παρακάτω και να σου πω επίσης οτι εγω επέστρεψα εκεί που αγάπησα,στο μπλογκάκι μου,αλλωστε όπως εχω πει πολλάκις το φβ είναι μόνο για διαφήμιση.Εγκωσα όμως κι έτσι γύρισα σε μέρη παλιά και γνώριμα κι αγαπημένα,έστω και με λιγότερη ανταπόκριση αλλά τουλάχιστον αληθινή.
      Ευχομαι να τη βρίσκεις μ ό,τι κάνεις,όπου κι αν τοποθετείται αυτό.
      Καλή σου μέρα και πάλι και καλή δημιουργική συνέχεια

      Διαγραφή

Εστιάζω, κάνω «ζουμ» αν χρειαστεί κι αμέσως το «κλικ» για το αποτέλεσμα της εικόνας που θέλω να έχω… Θα τις αφήνω «έκθετες» ώστε να υπόκεινται σε φιλικές «επιθέσεις» και τα σχόλιά σας εδώ…

Σας ευχαριστώ