Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Μένουμε Σπίτι και αποφεύγουμε τα ταξίδια


Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι επιβεβλημένο να Μένουμε Σπίτι και να αποφεύγουμε τα ταξίδια, έτσι ώστε να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία, πιο δυνατοί και έτοιμοι για την επόμενη ημέρα, που όλοι ευχόμαστε και ελπίζουμε να είναι καλύτερη. 
Μπορούμε να ταξιδέψουμε με το νου, με τη σκέψη, με τη δημιουργία, με τη φαντασία κι άλλους χίλιους δυο τρόπους που θα μας συντροφεύουν στο ταξίδι.
Στο ταξίδι του μυαλού και του χάρτη μας! 
Βλέπετε, στην απεραντοσύνη του νου ο χρόνος είναι άπειρος και οι στιγμές δικές μας! 




2 σχόλια:

  1. Γαβριήλ Παναγιωσούλης To να μένουμε σπίτι ώστε να γλυτώσουμε την ζωή μας από την μοια μεριά κι από την άλλη για να έχουμε μια ψυχική καταπλάκωση του εαυτού μας, είναι αυτή εποχή όπου πολλές φορές ξύνομε τα νύχια μας για παρεξήγηση (τρόπος του λέγειν) Μετά πόση ώρα θα δεις τηλεόραση, πόση ώρα θα διαβάσεις, πόση ώρα θα ασχοληθείς με το ότι σου αρέσει π.χ. με φωτογραφίες ή με την γραφή μετά τι; Τα πνεύματα εξάπτονται αλλά βρίσκει την ησυχία σου στην φωλιά του κρεβατιού σου αλλά κι αυτό το βαριέσαι Το να πω! αλλά τώρα λέω πάλι μήπως δεν είναι το κάτσε σπίτι αλλά η ηλικία όσο μεγαλώνουμε τόσο παραξενευόμεθα

    Την καληνύχτα σίλε μου Στράτο
    Γαβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όταν σε λίγο καιρό «ξεκλειδώσουμε» τους εαυτούς μας απ’ τα σπίτια μας, φίλε Γάβο, θα ξαναβγούμε στο φως της μέρας λίγο πιο ώριμοι κι ανάλαφροι και σφίγγοντας και πάλι τους αγαπημένους μας στην αγκαλιά μας θα απελευθερώσουμε με μια βαθιά ανάσα ανακούφισης όσα σκοτάδια θα έχουμε αναπόφευκτα εξημερώσει.

      Να είσαι καλά και να προσέχεις!

      Διαγραφή

Εστιάζω, κάνω «ζουμ» αν χρειαστεί κι αμέσως το «κλικ» για το αποτέλεσμα της εικόνας που θέλω να έχω… Θα τις αφήνω «έκθετες» ώστε να υπόκεινται σε φιλικές «επιθέσεις» και τα σχόλιά σας εδώ…

Σας ευχαριστώ